Д. Божилова - Въпрос::

Синът ми знае вече буквите,чете и смята, в първи клас е. Би ли му било от полза да се занимава с вашите игри?

19 Февруари 2006 г.


Отговор:

Здравейте Г-жо Божилова,
Благодарим Ви за въпроса.
Ние се стремим в нашите игри да са забавни и да имат по-широк образователен ефект, освен основната тема. Наистина "Буквенка" ще е малко "лесна" за Вашия син, защото както казвате, той знае буквите и чете.
Това, което би било ново за него, като знания е, че в представянето на буквите се чува мелодия, която се изпълнява от инструмент, чието име започва със същата буква и така да се запознае със звученето на различни инструменти. Би могъл да упражни своята ловкост и съобразителност при "ловенето" на букви в играта "Падащи букви за думи", да се забавлява с подреждането на наградите-лепенки в играта "Албум за награди", а също да затвърди знанията си с останалите игри.
В играта "Цифренка" всички реплики на героите, а те не са малко, могат динамично да се превключват от български на английски език, да се чуват, като същевременно се изписват на екрана подобно на комиксите.Така синът Ви може да обогатява знанията си по английски език, да се учи да чете субтитри. Наблюдаваме деца в първи клас, които донякъде се затрудняват с показанията на часовника, нe само на английски, но и на български език. Това може да се усвои в играта с часовника. В "Цифренка" сме включили също динамични игри, които биха били едно предизвикателство за Вашия син, като например играта със "управляване" на самолет, "стреляне" с балончета по облаци със задачи и избягване на сблъсък с "лошия" облак. Продуктът съдържа и пет актуално звучащи песнички, чиито елементи - инструментална част и вокал, се събират по формата на "награди" от останалите игри.В самото изпълнение на готовите песни в заключителния концерт, също има възможност за динамично управление от детето - то може да спира и пуска различните инструменти или вокала.
В заключение, според мен, в случай че компютърът Ви е по-нов ( работна честота на процесора от един мегахерц - 1MHz и повече), ще е по-подходящо и с по-голяма полза за сина Ви, да ползвате "Цифренка". "Буквенка" също би го забавлявала за относително по-кратко време, но ако компютърът Ви е по-стар модел - това е по-подходящата игра, поради системните изисквания на самите игри. Очакваме да се свържете с нас отново,

Поздрави и успешен ден,
Ирина Стоянова 

 


Светлана - Въпрос:

Привет,
заинтересувах се от  "Буквенка "-та и се опитах да видя демо версията, следвайки инструкциите ви, но се оказа, че се зарежда само логото на компанията. Моля, проверете дали има някакъв проблем с демо версията.


Светлана


ВИКСИС - Отговор:


Здравейте Светлана,

Благодарим Ви за интереса към "Буквенка".
Проблемът, който описвате може да се появи, ако файлът  "BUKVENKA.exe" e "сам" идругите файлове от пакета на Демо-версията не са до него, в същата поддиректория на Вашия компютър.Файловете работят заедно и не е достатъчно да има само "BUKVENKA.exe". Опитайте да сложите всички файлове от пакета на Демо-версията ( включително и "BUKVENKA.exe" ), след разархивирането, в една поддиректория ( папка ) на компютъра Ви и стартирайте отново "BUKVENKA.exe". Ако отново се появи проблемът, моля да ни се обадите.
Ако Демо-версията тръгне, моля Ви също да ни съобщите, за да можем, ако нямате нищо против, да посочим този проблем в сайта ни, за да може да се избегне при други хора.

Поздрави,
Ирина -
управител на ВИКСИС ООД


 

Светлана - Отговор:

Привет, Ирина!

Указанията, които ми изпратихте, ми бяха много полезни и ми позволиха да се насладя на игрите. Много добре са обмислени стимулите за децата, а също ми хареса, че получените награди могат да се сложат в албумче, за да стане то цветно. Определено мисля, че "Буквенката" е измислена и осъществена с любов и мисъл, за което поздравявам Вас и Вашия екип!

Поздрави и успех,

Светлана
09 Август 2005 г.


Петя Илчева:

Много благодаря, че сте изпратили „Буквенка”.
Децата с нетърпение очакват новата игра.
Сигурна съм, че ще им хареса.

Поздрави
Петя Илчева
23 Август 2005 г.


Йордан Франц:

Е какво да кажа - хубава работа се свършили. Всичко е наред с изключение на албума с наградите. Огромен недостатък е това че не се запомнят наградите в него. Липсва каквато и да било функция на автоматично записване. Така дъщеря ми бързо започва да губи интерес. Всеки път започва с думите, няма ми наградите. А когато за първи път ме повика да ми покаже, колко са много и стартира играта - разочарованието че не намери нищо беше огромно.
Помислете в тази насока.

26 Септември 2005 г.


ВИКСИС - Отговор:

Здравейте,

Благодарим Ви за отправената препоръка, с което ни помагате да подобрим
нашата работа.
Наистина, при "Буквенка", наградите не се запомнят при излизане от играта.
Ние се стремим в новата ни игра този проблем да бъде решен.

Още веднъж - благодарим за Вашето сътрудничество.

Поздрави,
Ирина Стоянова -
Управител на ВИКСИС ООД

26 Септември 2005 г.

P.S. В новата ни игра "Цифренка", наградите вече могат да се запазват при излизане от играта.

23 Декември 2005 г.


Моля, задайте Вашия въпрос или споделете своето мнение:
съгласен съм да бъде публикуван в сайта

Име
Имейл