"Искам да благодаря на хората, които помислиха за малките деца. Синът ми е на 4 години и много си харесва "Буквенката". С нейна помощ сам си учи буквичките без усещането, че това е някакво задължение. Много благодарим на екипа разработил тази програмка."
М. Чалъкова


"Дъщеря ми е на 4г. и половина и досега не обръщаше никакво внимание на буквите. Аз съм филолог по образование и това много ме притесняваше, но вашата игра я накара за кратко време да научи много от тях. Веднага щом се прибере от градината тя е пред компютъра. Пожелавам ви да направите още много подобни образователни игри за деца, защото се изисква много усилия да привлечеш вниманието на днешното поколение. Успех!!"
Добринка Тодорова, гр. Харманли
"Поздравявам Ви за чудесните "Буквенка" и "Цифренка"! Имам близначки, които скоро ще навършат пет години. Благодарение на Вашите програми вече знаят всички букви и дори се опитват да четат. Децата са очаровани от игрите, анимацията и наградите. Препоръчвам горещо на всички родители "Буквенка" и "Цифренка". С тях ученето на буквите и цифрите е истинско удоволствие!
На създателите на програмите желая успех!"

Сълза Николова
гр. Смолян

"Аз на свой ред искам много искрено да ви благодаря, за чудесните игри, които сте създали. Чрез тях нашите деца хем се забавляват (модерно), хем тези им забавления са ползотворни. Безкрайно съм очарована от вашите мултимедийни продукти и се надявам в скоро време на пазара да излязат и още подобни игри, освен трите - Писменка, Цифренка и Буквенка".

Вера Христова Младенова, 
гр. Пловдив, 


"Здравейте, Преди месец си купих от Вас играта "Разговорка". Сега Ви пиша, за да Ви поздравя и да Ви благодаря за прекрасния продукт, който сте разработили! Синът ми я обожава. Играе с часове на нея и най-важното има много добри резултати от това - вече познава всички букви от азбуката, отделя първи звук от дума, съотнася без грешка, започна да пее - все дейности, които му бяха доста трудни и дори непосилни до преди 2 месеца. Поздравявам Вас и екипа Ви още веднъж!"
Блага Банчева, гр. София

Моля, задайте Вашия въпрос или споделете своето мнение:
съгласен съм да бъде публикуван в сайта

Име
Имейл