"Искам да благодаря на хората, които помислиха за малките деца. Синът ми е на 4 години и много си харесва "Буквенката". С нейна помощ сам си учи буквичките без усещането, че това е някакво задължение. Много благодарим на екипа разработил тази програмка."
М. Чалъкова


"Дъщеря ми е на 4г. и половина и досега не обръщаше никакво внимание на буквите. Аз съм филолог по образование и това много ме притесняваше, но вашата игра я накара за кратко време да научи много от тях. Веднага щом се прибере от градината тя е пред компютъра. Пожелавам ви да направите още много подобни образователни игри за деца, защото се изисква много усилия да привлечеш вниманието на днешното поколение. Успех!!"
Добринка Тодорова, гр. Харманли
"Поздравявам Ви за чудесните "Буквенка" и "Цифренка"! Имам близначки, които скоро ще навършат пет години. Благодарение на Вашите програми вече знаят всички букви и дори се опитват да четат. Децата са очаровани от игрите, анимацията и наградите. Препоръчвам горещо на всички родители "Буквенка" и "Цифренка". С тях ученето на буквите и цифрите е истинско удоволствие!
На създателите на програмите желая успех!"

Сълза Николова
гр. Смолян

С "БУКВЕНКА" хем си играя, хем и уча

    Разказва: Боряна, 7 -годишна, от Пловдив

    Записа: Катя Стайкова


    Снимка от Тома Янев

   Мама ми купи "Буквенка" за именния ден в началото на май. Веднага седнах пред компютъра. Много ми харесва и е страшно забавна. Има много игри и ако ги завършиш успешно, печелиш албумче с лепенки. Всичките съм ги спечелила. Първата игра е представяне на буквичките от азбуката. В друга пък с лупа хващаш буквичката и я слагаш на място, за да намериш думичка. В трета зайче казва сричка и аз откривам останалите срички. Най-лесна е играта, в която буквичките са разделени на части и аз трябва да ги сложа на точното им място. "Буквенка" ми харесва, защото е много забавна, а пък ми помага да уча точното изписване на някои думички.


"Аз на свой ред искам много искрено да ви благодаря, за чудесните игри, които сте създали. Чрез тях нашите деца хем се забавляват (модерно), хем тези им забавления са ползотворни. Безкрайно съм очарована от вашите мултимедийни продукти и се надявам в скоро време на пазара да излязат и още подобни игри, освен трите - Писменка, Цифренка и Буквенка".

Вера Христова Младенова, 
гр. Пловдив, 


    Вестник Марица


"Здравейте, Преди месец си купих от Вас играта "Разговорка". Сега Ви пиша, за да Ви поздравя и да Ви благодаря за прекрасния продукт, който сте разработили! Синът ми я обожава. Играе с часове на нея и най-важното има много добри резултати от това - вече познава всички букви от азбуката, отделя първи звук от дума, съотнася без грешка, започна да пее - все дейности, които му бяха доста трудни и дори непосилни до преди 2 месеца. Поздравявам Вас и екипа Ви още веднъж!"
Блага Банчева, гр. София


    Вестник Марица

 

Христо се научи да чете с "Писменка"

Автор: Ева Пумпалова, вестник "Марица"

     Христо се научи да чете с "Писменката". Преди да се появи тази компютърна игра, той сричаше с "Буквенката", разказва майката на 6-годишното хлапе София Здравкова. Тя е радостна от факта, че синът и едновременно се забавлява пред компютъра и учи. С други думи, "Писменката" е уникална възможност децата да не си губят времето пред монитора, а с желание да учат.

     "Писменка" е един диск, в който чрез игра малките компютърни магьосници съставят думи, учат се да пишат правилно, да поставят пунктуация, да изграждат изречения, да откриват синоними и антоними.

     Нещо повече - докато играят, слушат и възприемат активно реплики от разговорния български език и ги сравняват с техните съответни на английски език.

     "Писменката" е малко приключение за моето дете и не само за него. Вече неговите връстници от целия квартал са изкушени и си имат диска, дори първокласниците и второкласниците от нашия блок играят с удоволствие, продължава г-жа Здравкова. И родителите са доволни, че си уплътняват времето пред компютъра.

     Чрез тази игра и учебно помагало малките достигат до познанието чрез компютъра. Играта е само средството да учат като катерят стълбички с думи, спускат се с лифтове и асансьори из ребуси и лабиринти, край тях шетат феи и принцеси. Героите са познати от предишните две игри "Цифренка" и "Буквенка". Заедно с Мечо, Ежко, Зайко и костенурката пишат трудни думи, правят изречения, измислят нови приключения и се разхождат из дворци и замъци.

     С интерактивната игра невръстните компютърни фокусници така се увличат в заниманията, че неусетно научават правопис, части на речта, съгласуване, правилна употреба на прилагателни и съществителни имена, развиват творческите умения и упражняват досетливостта си. Играта е подходяща и увлекателна за деца от 7 до 10 години, уточняват учители.

     Продуктът - компакт-диск-игра "Писменка" е одобрен от Министерство на културата с решение - 52529/28.08.2007 г.


 От октомври месец работя с Вашите игри


До "ВИКСИС" : 

   Здравейте!

   Казвам се Красимира Костова и съм детска учителка в подготвителна група, в детска градина, в гр.Казанлък. От октомври месец работя с вашите игри "Буквенка" и "Цифренка", които са страхотни, супер сполучливи, адски интересни за децата и с тях се постигат много високи резултати в обучението по математика и български език. Единствения проблем беше, че в детската градина няма компютър и децата работеха ( играеха ) вкъщи, на домашните си компютри, затова сега екип от детската градина кандидатстваме с проект, към една фондация "Сийдър", с цел оформяне на компютърна стая и сдобиване с компютър. Надяваме се, ако спечелим проекта работата с "Буквенка, "Цифренка" и "Писменка" да стане още по резултатна и забавна.

 


 

Моля, задайте Вашия въпрос или споделете своето мнение:
съгласен съм да бъде публикуван в сайта

Име
Имейл