Д. Божилова - Въпрос::

Синът ми знае вече буквите,чете и смята, в първи клас е. Би ли му било от полза да се занимава с вашите игри?

19 Февруари 2006 г.


Отговор:

Здравейте Г-жо Божилова,
Благодарим Ви за въпроса.
Ние се стремим в нашите игри да са забавни и да имат по-широк образователен ефект, освен основната тема. Наистина "Буквенка" ще е малко "лесна" за Вашия син, защото както казвате, той знае буквите и чете.
Това, което би било ново за него, като знания е, че в представянето на буквите се чува мелодия, която се изпълнява от инструмент, чието име започва със същата буква и така да се запознае със звученето на различни инструменти. Би могъл да упражни своята ловкост и съобразителност при "ловенето" на букви в играта "Падащи букви за думи", да се забавлява с подреждането на наградите-лепенки в играта "Албум за награди", а също да затвърди знанията си с останалите игри.
В играта "Цифренка" всички реплики на героите, а те не са малко, могат динамично да се превключват от български на английски език, да се чуват, като същевременно се изписват на екрана подобно на комиксите.Така синът Ви може да обогатява знанията си по английски език, да се учи да чете субтитри. Наблюдаваме деца в първи клас, които донякъде се затрудняват с показанията на часовника, нe само на английски, но и на български език. Това може да се усвои в играта с часовника. В "Цифренка" сме включили също динамични игри, които биха били едно предизвикателство за Вашия син, като например играта със "управляване" на самолет, "стреляне" с балончета по облаци със задачи и избягване на сблъсък с "лошия" облак. Продуктът съдържа и пет актуално звучащи песнички, чиито елементи - инструментална част и вокал, се събират по формата на "награди" от останалите игри.В самото изпълнение на готовите песни в заключителния концерт, също има възможност за динамично управление от детето - то може да спира и пуска различните инструменти или вокала.
В заключение, според мен, в случай че компютърът Ви е по-нов ( работна честота на процесора от един мегахерц - 1MHz и повече), ще е по-подходящо и с по-голяма полза за сина Ви, да ползвате "Цифренка". "Буквенка" също би го забавлявала за относително по-кратко време, но ако компютърът Ви е по-стар модел - това е по-подходящата игра, поради системните изисквания на самите игри. Очакваме да се свържете с нас отново,

Поздрави и успешен ден,
Ирина Стоянова 


И. Цветкова - Въпрос::

Здравейте,бях приятно изненадана,когато открих вашата "Буквенка",така че,разбирайки за "Цифренка"-та,отидох да си купя и нея.Малко съм озадачена, защото продавачът ми даде CD-то без найлоновото покритие на кутията.Каза ми,че са получили в книжарницата цяла партида без CD-та в кутиите и затова е отворил опаковката,за да се увери в целостта на продукта.Когато извадих диска,обаче,оказа се,че има една дълбока резка върху него.Възможно ли е да има една партида без CD-та в кутиите, а другата да е с такава резка на всяко CD? Или трябва да сменя книжарницата?

20.01.2006 г.


Отговор:

Здравейте Г-жо Цветкова,

 
Благодарим Ви, че се свързахте с нас.
Книжарниците нямат право да продават отворени ( без запечатано покритие )  кутии с дискове с нашите продукти.Всички кутии имат диск и ние гарантираме за това. Досега, вече почти три години нямаме оплаквания за такъв проблем. Затова, много моля да ни съобщите коя е книжарницата, която се е опитала, и Ви е продала отворен продукта. Съветвам Ви да го върнете, и да поискате нов, запечатан. А ние ще се свържем с книжарницата. По отношение на драскотината - това е фабрична маркировка на всички дискове с "Цифренка" и тя е направена така, че да не пречи на работата на играта и ползването на диска. Така, че тази драскотина ще я има и на новия диск, който евентуално ще вземете и това не бива да Ви безпокои - показва, че диска е оригинален.
 
Очакваме отново да се свържете с нас, за да ни държите в течение с проблема с книжарницата.
 
Поздрави и най-добри пожелания за Вас и детето, което ще ползва продукта,
Ирина Стоянова 

Десислава Миркова: 

      Обучавам деца в предучилищна възраст и първи клас ,ползваме буквенката от една година,децата се забавляват страхотно! Ще опитаме и новата игра,поздравления за продуктите, които правите!

15 Декември 2005 г.

Моля, задайте Вашия въпрос или споделете своето мнение:
съгласен съм да бъде публикуван в сайта

Име
Имейл